kedvenc kezdőlap oldal küldése

Csónakázni vágyik?

 

A Tihanyi Belső-tó minden nap reggel 7 órától este 7 óráig várja önt és családját! Kellemes és önfeledt szórakozást nyújt, sőt akár egy életre szóló romantikus pillanattal lehet gazdagabb. Csodálatos látvány a naplemente is, ahogy lebukik a nap a Tihanyi dombok mögött, de a tó víztükrében visszatükröződő mindig napsütötte Bencés Apátság látványa is egyedülálló, mely csakis a tó közepéről ennyire gyönyörű. Nálunk nem kell a viharjelzéstől tartani, csak nagyon extrém időjárási viszonyok között nem lehet csónakázni a Tihanyi Belső-tavon. Kedvező ár és biztonságosabb, mint a Balaton menti csónakázás.

Csónakázás alatt nádasok élővilágát is megtapasztalhatja, a víz felszínén fickándozó halakat, repkedő szitakötőket és a csodálatos madárvilág egyes egyedeinek egész seregét. Lélegzetelállító látvány tárul elénk mikor a gémektől megriadt, seregélyek hada szál fel-alá a nádasoknál.

A város zajától mentesen élvezheti ezt a csodás kis paradicsomot, mely mindenki számára elérhető. Oly kikapcsolódást nyújt, melyet megannyian keresünk, de csak kevesek élik át. Élje át Ön is azokkal, akik a legfontosabbak Önnek: barátival, szerelmével és-vagy családjával. A Belső-tó partján kiépített tűzrakó helyen és a tóra nyíló kilátással Bográcsozási lehetőség/programjaink mindenki előtt nyitott, jégkrém és üdítő italokkal állunk rendelkezésükre büfénkben.

Csónakázás 1000/ forint óránként, ami a legolcsóbb Balaton környékén! Mit is jelenthet a csónakázás? Valódi élmény, közelebb hoz egymáshoz mindenkit, megnevettet, örömet ad és egy igaz, tiszta emléket. Hűvös tavaszi idő vagy forró nyár, nem számít. Csónakázzon velünk!

Mindenkit szeretettel vár a Tihanyi Belső-tó Csónakház és Horgászház!

Kérdéseiket, véleményüket a Facebook-on és e-mailben és a (+36/20) 962-8351–es telefonszámon is várjuk. Aktuális rendezvényekről, hírekről tájékozódhat személyesen is a Tihany, Major utca 67. szám alatti halőrházban, vagy, Facebook-on és saját weboldalunkon.

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép