kedvenc kezdőlap oldal küldése

Eljegyzések a Tihanyi Belső-tavon

 

Március elején különös kérés érkezett a Tihanyi Belső-tó üzemeltetőjéhez. Az első pillanatban furcsának és eléggé elvont ötletnek tűnt, de azonnal beleszerettünk és utólag nyugodtan kijelenthetjük: Büszkék vagyunk, hogy részesei lehettünk eme nem mindennapi és igen ötletesen kivitelezett eseménynek, hiszen búvárt még nem láttunk hosszasan várakozni a tó mélyén egy feliratos bóját tartva a víz felszínén, majd azt megrángatva egy pár eljegyzési gyűrűt felhozni a mélyből!

Megtisztelő, hogy minket, pontosabban a Tihanyi Belső-tavat választották ezen emlékezetes esemény helyszínéhez. Sok türelmet és boldogságot Kívánunk Egymáshoz!

Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft. nevében Herczku Iván ügyvezető


"Kapcsolatunk elején, szinte az első randink helyszíne volt Tihanyban a Belső-tó, csak feküdtünk a stégen és élveztük a nyugalmat, ezért is határoztam el, hogy ezt a helyszínt válasszam életem egyik legfontosabb, legjobb döntésére, hogy megkérjem a párom kezét. 2 hónap szervezés után - sok-sok számomra fontos embert bevonva - április 13-át tűztük ki a meglepetésre. Fotósként nem volt kérdés, hogy pár profi kollégát felkérek, hogy örökítsék meg számunkra ezt a fontos életeseményt. Kolléga jött Sopronból, Szombathelyről és Szekszárdról, valamint két kamerás Budapestről. Életünkben a csónak, mint szimbólum fontos szerepet játszik, így a tógazda és a tavat üzemeltető kft. is a segítségünkre volt, akik a csónakot és a zenéhez az áramot biztosították. Kis késéssel 4 óra után érkeztünk a tóhoz, már mindenki a helyén volt ... sajnos az idő nem volt kedves velünk, hatalmas szél volt. 10 perc kérlelés után sikerült meggyőzni a páromat, hogy abban a nagy szélben csónakba szálljon velem ... az első lendülettel ki is fújt bennünket a partra, amit persze az én bénaságomnak és az akkori felfokozott idegállapotomnak tudunk be :) Pár perc szembe széllel evezés után, megtört a jég, és elértem a vízen lebegő bójához ... párom itt még mit sem sejtett. Felhúztam a bóját, ami a búvár kezére volt kötve, átadta a gyűrűt tartalmazó kis kincsesládát a kezembe, közben a másik parton megszólalt a kedvenc zenénk ... és, mint a filmekben ... én dadogtam ... ő pedig sírt és egy percig szóhoz sem tudott jutni. Természetesen IGEN a válasz. Azóta még jobban a szívünkbe zártuk ezt a helyet és a ha nyugalomra, romantikára vágyunk meglátogatjuk!"

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép