kedvenc kezdőlap oldal küldése

Gazdik, figyelem: itt a kutyastrandok legfrissebb listája!

2015. május 20., szerda 20:38 - Szemlézte: Dr. Taybani Ágnes

Bizonyára a legtöbb kutyatartó belefutott már abba a kérdésbe, hogy a nyári hőségben hol talál olyan vízpartot, ahol négylábú társával együtt élvezheti a strandolást. A kutyák általában szeretnek úszni, játszanak a vízben, ugyanúgy élvezik a csobbanást, mint gazdáik. Ám nem mindegy, hogy hova visszük fürdeni magunkkal a kutyát. Kevés helyen van kijelölt kutyaúsztató hely, sőt van, ahol kifejezetten tilos kutyát a vízbe vinni, mint például a Balaton-part legtöbb részén. Viszont több vízparton is szabad kutyát fürdetni, sőt egyre több a kutyabarát camping is, amik külön kutyastrandnak kialakított partszakasszal rendelkeznek.

Gazdik, figyelem: itt a kutyastrandok legfrissebb listája!

Ezeket a magyarországi kutyabarát strandokat gyűjtötte össze az EB OVO Egyesület egy térképen. A felelősségteljes kutyatartók egyesülete 2014 tavaszán kezdett foglalkozni a kérdéssel, majd az előző éves tapasztalatok alapján idén tavasszal tovább bővítette a kutyabarát vízpartok térképét. Az országban a feltérképezett ebbarát strandok száma közel harminc darab, tehát útikalauz a kezünkben, indulhatunk kedvencünkkel országszerte strandolni!

Klikk!

(hvg.hu)

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép