kedvenc kezdőlap oldal küldése

Lopott Hummer alatt szakadt be a tó jege

2012. február 22., szerda 21:09

Lopott Hummer alatt szakadt be a tó jege A Washington állambeli Moses Lake (Mózes tó) jegébe szakadva találtak rá egy Hummer H2 típusú terepjáróra a helyi halászati és vadászati felügyelők - tudósított a GTspirit.com. A tó 15 centis jege beszakadt a jármű alatt, amit előtte egy nyaralóból kötött el egy tolvaj. A baleset után a tolvaj a slusszkulcsot is az indítóban hagyta, a vadőrök úgy találtak rá a Hummerre. Az autó tulajdonosa csak utólag értesült a balesetről, hiszen épp nyaralni volt, amikor a lopás történt.
Lopott Hummer alatt szakadt be a tó jege Idén február 7-én számoltunk be arról, hogy Balatonakarattyánál két Hummer H2-es süllyedt el félig a vízben, miután beszakadt alattuk az amúgy vastag jég. Az egyik tulajdonos Siófokra akart átjutni az északi partról, de ehelyett óriási ismertségre tett szert, a külföldi sajtó is beszámolt az esetről. Nem sokkal később az MTI egy olyan balesetről számolt be, amikor orosz horgászok egy Lada Nivával szakadtak be a be az Ural egyik víztározójába. Ott az egyik utas is elsüllyedt.

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép