kedvenc kezdőlap oldal küldése

Következő verseny

 

A Tihanyi Belső-tó

2011 július 09-én
Kárászfogó
horgászversenyt

rendez

 

Nevezés

A helyszínen, befizetési sorrendben. A nevezési szándékról lehetőleg a (+3620) 962-8351 telefonszámon visszajelzést kérünk!

 

Nevezési díj

2.500,-Ft. A nevezési díjak megfizetésére a helyszínen, készpénzben van lehetőség.

 

Díjazás

5-4-3 és 3 alkalomra szóló horgászjeggyel díjazzuk az első három helyezettet, valamint a legnagyobb halat fogó horgászt!

 

Szabályok

Minden horgászhelyet a földbe szúrt, számozott táblák jelölik. Fejenként két bottal horgászhatnak egyidejűleg, botonként maximum két horoggal. Az eredménybe minden méretes ponty és kárász beleszámít. A versenyen fogott – a horgász által megvásárolni nem kívánt – minden nemes hal visszanyeri szabadságát. A pontyállományunk egészsége érdekében kérjük kíméletes bánásmódban részesíteni a kifogott egyedeket! A visszaengedéskor el nem úszó, vagy elpusztult hal nem számít bele az eredménybe és a versenyző részére kiszámlázásra kerül. A szabályzat megszegése, illetve a sporthorgászhoz méltatlan viselkedés azonnali kizárást von maga után. A kizárt horgász eredménye törlésre kerül, a nevezési díja nem kerül visszafizetésre, illetve nem indulhat a következő versenyen. A kifogott halakról és az azokat kifogó horgászokról videó- és fénykép-felvételek készülhetnek. A Tihanyi Belső-tó Környezet- és Természetvédelmi Horgászati Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy ezek a felvételek marketing-, illetve tájékoztató híranyagaiban megjelenjenek.

 

Menetrend

07.00: Találkozó 2011. július 09.-én a tihanyi Belső-tó jegyirodája előtt

07.30-08.00: Sorsolás, helyek elfoglalása

08.00-08.30: Etetés, felszerelés előkészítése, csalizás

08.30: Verseny kezdete

14.00: Verseny vége dudaszóra. A dudaszó előtt megakasztott hal még beleszámít az eredménybe.

14.00-14.30: Mérlegelés, pakolás, a horgászhelyek elhagyása

15.00: Eredményhirdetés a Belső-tó partján, a halőrház előtt.

 

Sportszerű, eredményes horgászatot és jó szórakozást kíván a

Tihanyi Belső-tó Környezet-és Természetvédelmi Nonprofit Kft!

 

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép