kedvenc kezdőlap oldal küldése

Korábbi versenyek

 

VERSENYKIÍRÁS

A 2011-es szezon első versenye!

A Tihanyi Belső-tó partján rendezendő nagyszabású Kecskeköröm fesztivál programjaként a Tihanyi Belső-tó 2011. május 7-én Kecskeköröm horgászversenyt szervez

 

Részletes program

Letöltés »

 

Nevezés

A helyszínen, befizetési sorrendben. A nevezési szándékról lehetőleg a (+3620) 962-8351 telefonszámon visszajelzést kérünk!

 

Nevezési díj

2.500,- Ft. A nevezési díjak megfizetésére a helyszínen, készpénzben van lehetőség.

 

Díjazás

Kupákkal, 20.000,- Ft összértékű ajándékcsomagokkal és 5-4-3 és 3 alkalomra szóló horgászjeggel díjazzuk az első három helyezettet, valamint a legnagyobb halat fogó horgászt!

 

Szabályok

Minden horgászhelyet a földbe szúrt, számozott táblák jelölik. Fejenként két bottal horgászhatnak egyidejűleg, botonként maximum két horoggal. Az eredménybe minden hal beleszámít. A versenyen fogott - a horgász által megvásárolni nem kívánt - minden nemes hal visszanyeri szabadságát. A nemes hal állományunk egészsége érdekében kérjük kíméletes bánásmódban részesíteni a kifogott egyedeket! A visszaengedéskor el nem úszó, vagy elpusztult hal a versenyző részére kiszámlázásra kerül. A szabályzat megszegése, illetve a sporthorgászhoz méltatlan viselkedés azonnali kizárást von maga után. A kizárt horgász eredménye törlésre kerül, a nevezési díja nem kerül visszafizetésre, illetve nem indulhat a következő versenyen. A kifogott halakról és a horgászokról videó- és fényképfelvételek készülhetnek. A Tihanyi Belső-tó Környezet- és Természetvédelmi Horgászati Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy ezek a felvételek marketing-, illetve tájékoztató híranyagaiban megjelenjenek, illetve rossz idő, vagy kevés nevező esetén a versenykiírást visszavonja.

 

Menetrend

07.00 - 07.30: Találkozó  2011. május 7-én a Tihanyi Belső-tó halőrháza előtt

07.30  - 08.00:   Sorsolás, versenykiírás kihirdetése, helyek elfoglalása

08.00 - 08.30:    Etetés, felszerelés előkészítése, csalizás

08.30:   Verseny kezdete dudaszóra

13.00:   Verseny vége dudaszóra. A dudaszó előtt megakasztott halat még ki lehet fárasztani, és beleszámít az eredménybe.

13.00 - 13.45:    Mérlegelés, pakolás, a horgászhelyek elhagyása

14.00:   Eredményhirdetés

 

A versenyre nevező horgász sporttársaink családtagjainak szórakoztatásáról a versennyel egy időben megrendezendő
Kecskeköröm-fesztivál színes programjával állunk rendelkezésre!

 

Sportszerű és eredményes horgászatot, jó szórakozást kíván a

Tihanyi Belső-tó Környezet- és Természetvédelmi Nonprofit Kft!

 

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép