kedvenc kezdőlap oldal küldése

Következő verseny

 

VERSENYKIÍRÁS

A 2012-es szezon első versenye!

A Tihanyi Belső-tó partján rendezendő nagyszabású Kecskeköröm fesztivál programjaként a Tihanyi Belső-tó 2012. április 28-án Kecskeköröm horgászversenyt szervez

 

Nevezés

A helyszínen készpénzben van lehetőség.

 

Nevezési díj

2.500,- Ft.

 

Edzés

A regisztrált és a nevezési díjat előre befizető versenyzőnek, a versenyt megelőző 2 hétben lehetősége van un. fél napos edzésre is 1.000 Ft kedvezményes áron, három alkalommal.

 

Díjazás

5, 3 és 1-1 alkalomra szóló horgászjegyekkel, kupákkal díjazzuk az első három helyezettet és a legnagyobb halat fogó horgászt!

 

Szabályok

Minden horgászhelyet a földbe szúrt, számozott táblák jelöl. Fejenként két bottal horgászhatnak egyidejűleg, botonként maximum két horoggal. Az eredménybe minden hal beleszámít. A versenyen fogott - a horgász által megvásárolni nem kívánt - minden nemes hal visszanyeri szabadságát. A nemeshal állományunk egészsége érdekében kérjük kíméletes bánásmódban részesíteni a kifogott egyedeket! A visszaengedéskor el nem úszó, vagy elpusztult hal a versenyző részére kiszámlázásra kerül. A szabályzat megszegése, illetve a sporthorgászhoz méltatlan viselkedés azonnali kizárást von maga után. A kizárt horgász eredménye törlésre kerül, a nevezési díja nem kerül visszafizetésre, illetve nem indulhat a következő versenyen. A kifogott halakról és az azokat kifogó horgászokról videó- és fénykép-felvételek készülhetnek. A Tihanyi Belső-tó Környezet- és Természetvédelmi Horgászati Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy ezek a felvételek marketing-, illetve tájékoztató híranyagaiban megjelenjenek. A versenyen kifogott kárász és nemes hal megvásárlása esetén az egyéb kedvezmények nem érvényesek, a hal napi áron kerül értékesítésre.

 

Menetrend

07.00 - 7.30: Találkozó 2012. április 28-án a Tihanyi Belső-tó halőrháza előtt

07.30  - 08.00:   Sorsolás, helyek elfoglalása

08.00 - 08.30:    Etetés, felszerelés előkészítése, csalizás

08.30:   Verseny kezdete dudaszóra

13.00:   Verseny vége dudaszóra. A dudaszó előtt megakasztott halat még ki lehet fárasztani, és beleszámít az eredménybe is.

13.00 - 13.45:    Mérlegelés, pakolás, a horgászhelyek elhagyása

16.30:   Eredményhirdetés

 

Sportszerű és eredményes horgászatot, jó szórakozást kíván a

Tihanyi Belső-tó Környezet- és Természetvédelmi Nonprofit Kft!

 

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép