kedvenc kezdőlap oldal küldése

Lazactatár málnával

2015. június 26. 05:28, péntek

 

Bizarr összeállításnak tűnik, de öt perc munkával már kóstolhatjuk is a fantasztikus nyári ételt.

 

Borzasztóan egyszerű az egész: a friss lazacot késsel feldaraboljuk kb. borsónyi méretűre, összekeverjük a negyedbe vágott málnaszemekkel és felaprított hagymával, sózzuk, borsozzuk és nyomunk rá egy kis friss citromlevet. Tálaláshoz megszórjuk sóval és frissen őrölt borssal, díszítésként teszünk rá pár málnát még.

 

Lazactatár málnával

 

Aki nem hiszi el, hogy szuper, kipróbálhatja elsőre egy falatnyi méretben is, csak ne várja meg a málnaszezon végét!

(vilagevo)

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép