kedvenc kezdőlap oldal küldése

Következő verseny

 

A Tihanyi Belső-tó

2011. június 25-én
rendezi meg a Levendula-horgászversenyt

 

Nevezés

A helyszínen, befizetési sorrendben. A nevezési szándékról lehetőleg a (+3620) 962-8351 telefonszámon visszajelzést kérünk!

 

Nevezési díj

2.500,-Ft. A nevezési díjak megfizetésére a helyszínen, készpénzben van lehetőség.

 

Díjazás

5-4-3 és 3 alkalomra szóló horgászjeggyel díjazzuk az első három helyezettet, valamint a legnagyobb halat fogó horgászt!

 

Szabályok

Minden horgászhelyet a földbe szúrt, számozott táblák jelölik. Fejenként két bottal horgászhatnak egyidejűleg, botonként maximum két horoggal. Az eredménybe minden hal beleszámít. A versenyen fogott – a horgász által megvásárolni nem kívánt – minden nemes hal visszanyeri szabadságát. A nemes hal állományunk egészsége érdekében kérjük kíméletes bánásmódban részesíteni a kifogott egyedeket! A visszaengedéskor el nem úszó, vagy elpusztult hal a versenyző részére kiszámlázásra kerül. A szabályzat megszegése, illetve a sporthorgászhoz méltatlan viselkedés azonnali kizárást von maga után. A kizárt horgász eredménye törlésre kerül, a nevezési díja nem kerül visszafizetésre, illetve nem indulhat a következő versenyen. A kifogott halakról és a horgászokról videó- és fénykép-felvételek készülhetnek. A Tihanyi Belső-tó Környezet- és Természetvédelmi Horgászati Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy ezek a felvételek marketing-, illetve tájékoztató híranyagaiban megjelenjenek, illetve rossz idő, vagy kevés nevező esetén a versenykiírást visszavonja.

 

Menetrend

07.00-07.30: Találkozó 2011. június 25.-én a Tihanyi Belső-tó halőrháza előtt.

07.30-08.00: Sorsolás, versenykiírás kihirdetése, helyek elfoglalása.

08.00-08.30: Etetés, felszerelés előkészítése, csalizás.

08.30: Verseny kezdete dudaszóra.

13.00: Verseny vége dudaszóra. A dudaszó előtt megakasztott halat még ki lehet fárasztani, és beleszámít az eredménybe.

13.00-13.45: Mérlegelés, pakolás, a horgászhelyek elhagyása

14.00: Eredményhirdetés

 

Sportszerű, eredményes horgászatot és jó szórakozást kíván a

Tihanyi Belső-tó Környezet-és Természetvédelmi Nonprofit Kft!

 

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép