kedvenc kezdőlap oldal küldése

Az MTVA új 2012. évi "Landart" arculata többek között a Tihanyi Belső-tavon készült.

(2012. július 24. 17:08, kedd)

Megint megújult a közmédia arculata. A letisztult új logókat kedden performansz keretében mutatta be az MTVA.


Belső fejlesztés

Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója mutatta be az új arculatot. A vezérigazgató elmondta, hogy az arculatváltás egyben a közmédia közösségi médiává válásának első állomása. A közmédia ezután olyan lehetőségeket is kutat, amelyeket média nem vagy csak alig alkalmazott a közönsége szolgálatára - mondta.

"Célunk, hogy mindenki megtalálja, amire vágyik" - foglalta össze a vezérigazgató. A Vida Zoltán belső videografikai szakember vezette csapat által tervezett egységes arculat alapmotívumait a tűz, a víz, a levegő és a föld jelképrendszere adja, mindegyik alapja a kör.

A teljes arculatváltást már tavaly októberben bejelentették, de a nézők péntektől láthatják az új logókat. Az előző arculat 2009 decemberétől jelent meg a képernyőn, azt is ugyanígy a Vida Zoltán vezette csapat tervezte.


Tisztelt Herczku Iván igazgató úr!

Engedje meg, hogy a magam nevében is megköszönjem azt a hathatós segítséget, amit a "MTVA Arculat 2012 Landart" forgatásai során, munkánk elősegítése érdekében számunkra nyújtottak a Tihanyi Belső-tavon.

Őszintén remélem, az elkészült és immár megújult arculat elnyeri Önök, és a nézők tetszését.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9Fkd0sCi_i0

Köszönettel:
Domonkos Zoltán
gyártásvezető

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép