kedvenc kezdőlap oldal küldése

Következő verseny

 

A Tihanyi Belső-tó

2012. szeptember 08-án
szüreti
horgászversenyt

rendez

 

Nevezés

A helyszínen készpénzben van lehetőség, Nevezési díj: 2.500,- Ft

 

Edzés

A regisztrált és a nevezési díjat előre befizető versenyzőnek, a versenyt megelőző 2 hétben lehetősége van un. fél napos edzésre is 1.000 Ft kedvezményes áron, három alkalommal.

 

Díjazás

5, 3 és 1-1 alkalomra szóló horgászjegyekkel, kupákkal díjazzuk az első három helyezettet és a legnagyobb halat fogó horgászt!

 

Szabályok

Minden horgászhelyet a földbe szúrt, számozott táblák jelöl. Fejenként két bottal horgászhatnak egyidejűleg, botonként maximum két horoggal. Az eredménybe minden hal beleszámít. A versenyen fogott - a horgász által megvásárolni nem kívánt - minden nemes hal visszanyeri szabadságát. A nemeshal állományunk egészsége érdekében kérjük kíméletes bánásmódban részesíteni a kifogott egyedeket! A visszaengedéskor el nem úszó, vagy elpusztult hal a versenyző részére kiszámlázásra kerül. A szabályzat megszegése, illetve a sporthorgászhoz méltatlan viselkedés azonnali kizárást von maga után. A kizárt horgász eredménye törlésre kerül, a nevezési díja nem kerül visszafizetésre, illetve nem indulhat a következő versenyen. A kifogott halakról és az azokat kifogó horgászokról videó- és fénykép-felvételek készülhetnek. A Tihanyi Belső-tó Környezet- és Természetvédelmi Horgászati Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy ezek a felvételek marketing-, illetve tájékoztató híranyagaiban megjelenjenek. A versenyen kifogott kárász és nemes hal megvásárlása esetén az egyéb kedvezmények nem érvényesek, a hal napi áron kerül értékesítésre.

 

Menetrend

07.00-07.30: Találkozó 2012. szeptember 08-án a Tihanyi Belső-tó halőrháza előtt

07.30-08.00: Sorsolás, helyek elfoglalása

08.00-08.30: Etetés, felszerelés előkészítése, csalizás

08.30: Verseny kezdete dudaszóra

13.00: Verseny vége dudaszóra. A dudaszó előtt megakasztott halat még ki lehet fárasztani, és beleszámít az eredménybe is.

13.00-13.45: Mérlegelés, pakolás, a horgászhelyek elhagyása

14.00: Eredményhirdetés

 

Sportszerű, eredményes horgászatot és jó szórakozást kíván a

Tihanyi Belső-tó Környezet-és Természetvédelmi Nonprofit Kft!

 

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép