kedvenc kezdőlap oldal küldése

Következő verseny

 

A 2013-as szezon utolsó versenye!

A XII. Tihanyi Gardália - Látott Hal (garda) Fesztivál programsorozatában
a Tihanyi Belső-tó 2013. november 17-én
Garda-kupa horgászversenyt tart!

 

Nevezés: INGYENES!!!

Díjazás

3, 2, 1 és 1 alkalomra szóló horgászbérletekkel, valamint balatoni sétahajózással díjazzuk az első három helyezettet és a legnagyobb halat fogó horgászt!

 

Szabályok

Minden horgászhelyet a földbe szúrt, számozott táblák jelöl. Fejenként két bottal horgászhatnak egyidejűleg, botonként maximum két horoggal. Az eredménybe minden hal beleszámít. A versenyen fogott - a horgász által megvásárolni nem kívánt - minden nemes hal visszanyeri szabadságát. A nemeshal állományunk egészsége érdekében kérjük kíméletes bánásmódban részesíteni a kifogott egyedeket! A visszaengedéskor el nem úszó, vagy elpusztult hal a versenyző részére kiszámlázásra kerül. A szabályzat megszegése, illetve a sporthorgászhoz méltatlan viselkedés azonnali kizárást von maga után. A kizárt horgász eredménye törlésre kerül, illetve nem indulhat a következő versenyen. A kifogott halakról és az azokat kifogó horgászokról videó- és fénykép-felvételek készülhetnek. A Tihanyi Belső-tó Környezet- és Természetvédelmi Horgászati Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy ezek a felvételek marketing-, illetve tájékoztató híranyagaiban megjelenjenek.

 

Mivel a nevezési díj ingyenes, a versenyen kifogott kárász leadása kötelező!

 

Menetrend

07.00 - 07.30: Találkozó 2013. november 17-én a Tihanyi Belső-tó jegyirodája előtt

07.30  -  08.00:   Sorsolás, helyek elfoglalása

08.00  -  08.30:   Etetés, felszerelés előkészítése, csalizás

08.30:   Verseny kezdete dudaszóra

13.00:   Verseny vége dudaszóra. A dudaszó előtt megakasztott halat még ki lehet fárasztani, és beleszámít az eredménybe is.

13.00  -  13.45:  Mérlegelés, pakolás, a horgászhelyek elhagyása

14.00:   Eredményhirdetés

 

Sportszerű és eredményes horgászatot, jó szórakozást kíván a

Tihanyi Belső-t Környezet- és Természetvédelmi Nonprofit Kft!

 

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép