kedvenc kezdőlap oldal küldése

Csapatépítő tréningek

 

TréningekA Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft. partnere a Hatteras csoport tagjaként a Bootcamp Kft., mely Magyarország egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező outdoor csapatépítő tréningcége.

Csapatépítő programjaink célja, hogy a vállalat és a munkatársak között erőteljes elköteleződést alakítsunk ki.

 

A résztvevő csapatok az irodai környezetből kiszakadva sokszor szokatlan, váratlan, esetleg lehetetlennek tűnő feladatokkal találják szembe magukat. A feladatok megoldásához legtöbbször együttes erőre van szükség, így megjelenik az egymásrautaltság érzése, szerepek, feladatok, felelősségi körök alakulnak ki. Az együtt töltött nap(ok) után a programokon résztvevők önbizalma nő, kilendülnek a komfortzónából, és lendületet kapnak a hétköznapokra. Programjainkon a hangsúly a jókedven, közös játékon, új, szokatlan élményeken, együtt átélt kalandon van.

 

Tréningek

 

A Tihanyi Belső-tó egyike kedvenc program-helyszíneinknek, ahol már eddig is számos tréninget és csapatépítést tartottunk, és szeretnénk ez után is tartani.

 

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén:

 

Bootcamp Kft.

1222 Budapest

Háros u. 121/c.

Tel.: (36-1) 205-3197

Fax: (36-20) 205-3198

Web: www.bootcamp.hu

 

© 2009 Tihanyi Belső-tó Nonprofit Kft.                                                                                                                                                         Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép